Què fer pels

voltants

Natura
Restauració
Esport
Llocs d'interés
Restauració

A les Valls d’Àneu, la gastronomia és una part essencial de l’experiència local. La regió ofereix una rica diversitat de restaurants que celebren la tradició culinària de muntanya. Aquí, els plats de caça, guisats tradicionals i productes locals de temporada són autèntiques delícies per al paladar. A més, alguns restaurants fusionen la tradició amb la innovació, oferint opcions contemporànies amb tocs creatius. La utilització d’ingredients locals i de temporada és una característica destacada, cosa que significa que els formatges artesanals, embotits tradicionals i bolets frescos són ingredients comuns als menús.

Esport

Les Valls d’Àneu és un paradís per als entusiastes de l’esport a l’aire lliure. La regió ofereix una àmplia varietat d’activitats esportives, des de senderisme i ciclisme de muntanya a l’estiu fins a esquí i esports d’hivern a l’hivern. A 10 min de l’estació d’esquí de Baqueira Beret. Els paisatges naturals proporcionen un escenari espectacular per a la pràctica d’esports i els amants de l’aventura trobaran nombroses oportunitats per desafiar-se a ells mateixos. Ja sigui que preferiu l’adrenalina dels esports d’hivern o la serenitat d’un passeig per la muntanya, les Valls d’Àneu tenen alguna cosa per oferir a tots els amants de l’esport

Rutes de Montanya

Les rutes de muntanya a les Valls d’Àneu ofereixen una emocionant aventura al bell mig de la impressionant bellesa dels Pirineus catalans. Els amants del senderisme i la natura trobareu una àmplia varietat de rutes que travessen paisatges espectaculars, des de densos boscos fins a prats alpins. Aquestes rutes ofereixen oportunitats per a l’observació de la vida silvestre i la connexió amb la natura. La regió és un paradís per als excursionistes i amants de la muntanya, amb opcions adequades per a principiants i experts. Les Valls d’Àneu és el lloc perfecte per descobrir la majestuositat dels Pirineus a través de les emocionants rutes de muntanya. Just al costat del Parc Nacional. 

Natura

Les Valls d’Àneu és una regió de gran bellesa natural, ubicada als Pirineus catalans. El seu atractiu més gran és el Parc Natural de l’Alt Pirineu, un paradís de biodiversitat. Aquí, els visitants poden gaudir d’una àmplia gamma d’activitats a l’aire lliure, com ara senderisme, observació d’aus i ciclisme de muntanya. Aquest parc també és la llar d’una fauna diversa, que inclou cérvols, guineus i diverses espècies d’aus. També podràs gaudir dels millors cels nocturns i redescobrir les estrelles. La naturalesa de les Valls d’Àneu ofereix als visitants l’oportunitat de connectar amb la bellesa i la vida silvestre dels Pirineus catalans.

Llocs d'interès

Les Valls d’Àneu és una regió rica en llocs d’interès atractius. Des de la seva història i cultura tradicional fins a la impressionant bellesa natural, els visitants tenen una varietat d’opcions per explorar i gaudir. Alguns dels punts destacats inclouen el Parc Natural de l’Alt Pirineu, i Parc Nacional. On es poden dur a terme activitats a l’aire lliure com ara senderisme i observació d’aus, així com la possibilitat d’albirar vida silvestre. A més, la rica gastronomia local és un atractiu en si mateix, amb restaurants que ofereixen plats tradicionals i creatius. Les Valls d’Àneu ofereix una experiència completa que combina natura, cultura i deliciós menjar, satisfent tant els amants de l’aventura com els interessats en la riquesa cultural de la regió.

Art y Cultura

Les Valls d’Àneu no és només un paradís natural, sinó també un racó de rica herència cultural i artística. La regió s’enorgulleix de la seva tradició arquitectònica ben conservada, que es pot apreciar als seus edificis històrics i carrers empedrats. A més a més, esdeveniments culturals i festivals locals ofereixen una visió profunda de la cultura catalana, mentre que la gastronomia local és una expressió culinària de la regió. Les Valls d’Àneu ofereix l’oportunitat d’explorar i gaudir de la rica tradició cultural i artística que en complementa la bellesa natural.

Cavalls Xic

Cavalls Xic

A Cavalls Xic, una empresa de turisme actiu a Esterri d’Àneu, us oferim emocionants experiències a l’aire lliure als Pirineus de Lleida. Les nostres opcions inclouen rutes a cavall, amb cursos que t’ensenyaran des del bàsic fins a la seguretat en l’equitació. Les sortides poden ser de diferents durades, des d’una hora fins a un cap de setmana complet, i fins i tot sortides nocturnes. Sigui que vinguis sol sigui en grup, som aquí perquè la teva aventura a la muntanya sigui inoblidable. Descobriu la bellesa dels Pirineus a lloms d’un cavall amb nosaltres!

OBAGA ACTIVITATS

OBAGA ACTIVITATS

Ens apassiona per descobrir i comprendre l’entorn natural. La nostra empresa es dedica a activitats d’educació ambiental i la interpretació de la natura, a més de fer diversos estudis per aprofundir en el coneixement del nostre entorn. Volem compartir aquesta passió amb tu i apropar-te més a la bellesa de la natura.

Cavalls Xic

ECOMUSEU

Casa Gassia, una joia històrica del segle XVIII al barri antic d’Esterri d’Àneu, us ofereix una ullada autèntica a la vida en aquesta època. Aquest magnífic edifici agroramader manté la seva estructura original i serveix com a portal al passat, on l’agricultura i la cria de bestiar eren l’eix de l’economia local. Les exposicions a Casa Gassia et submergeixen a la vida quotidiana de llavors, mostrant les relacions familiars, les tasques domèstiques i com han evolucionat al llarg dels anys. Una oportunitat única per explorar la història de la regió en un entorn autèntic.

Visita els Pirineus

I sent-te com a casa